Thursday, August 23, 2007

Hemma!
Tillbaka på jobbet igen efter en månads frånvaro. Först på schemat är att åka till San Digeo på konferens (lämnar Berkeley på lördag!), så nu skall jag försöka fixa allt med det (jag har redan bokat flyg och hotell, men reservationerna skall fram, presentationen finputsas och lite skall packas). Det fina med det hela är att jag borde hinna göra en webbsida med bilder från Schweiz!

Min gamle kollega Jan Isidorsson och hans fru Agneta är på besök (de kom i måndags!) så jag har fullt kör hemma också. De är också på väg till San Diego för konferensen nästa vecka.

Spännande höst
Som många har fått höra har jag funderat på att acceptera att min vistelse i Berkeley inte är temporär. Och även om den är det så skall jag leva som jag faktiskt bor här på riktigt. Jag vet inte riktigt vad detta kommer att innebära, förmodligen ingenting, men det kanske blir små saker i attityden som påverkar både vardagen och jobbet. Så även om inget händer tycker jag det är lite spännadne och overkligt.

Jag har förstås massa projekt som är mer eller minder inbokade också. Calle Nyström (vi blev väl kompisar för över 30 år sedan) och jag kommer förhoppningsvis iväg till Hawaii! Björn Schröder är inbokad 5-8e oktober (en mycket bra tid!). Sen skall det förstås klättras en del också! Med lite tur kommer min pappa och inspekterar västkusten. Tiden kommer säkert försvinna och innan jag vet ordet av så är det dags för julfest på Ångström i Uppsala, brorsonskramning och visumförnyelse.

1 Comments:

At 4:27 AM, Blogger Jonas said...

Hej Jacob

Kul att se dig igen, även om det bara blev lite krocketspel och lite head-to-head combat med pappersplan.

Ha det

/Jonas

 

Post a Comment

<< Home