Tuesday, May 27, 2008

Portland och tillbaka på 5 dagar
Utan särskilt utstakade planer så åkte jag och Michelle iväg mot Portland. Fredag morgon till tidsdag kväll var väldefinierade ändpunkter på resan. Vi hann med att se stora träd i norra Kalifornien, misslyckades att kampa på stranden i Oregon, men fick plats i skogen istället. Det var mycket regn inkluderat i semestern, men när vi kom till Portland så fanns det iallafall vingårdar att åka till. På väg söderut mot Crater Lake sken solen fram en liten stund.

Vi beskådade även en del vattenfall som rann ner i Colombiafloden (som utgör gränsen mellan Washington och Oregon). En av de absoluta höjdpunkterna på resan måste ändå utgöras av att sova sista natten i ett trädhus! Inrett med säng, kylskåp och rinnande vatten fanns det inget mer att önska... Jo, att det inte skulle blåsa så mycket, när man är "tre trappor upp" i ett träd så gungar det ganska rejält om det blåser.

Vi kom hela vägen till Portland, regnade dock hela dagen där. Tyvärr hann vi inte in till Crater lake, men jag misstänker att det var för snöigt där ändå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home