Sunday, April 23, 2006

Bröllopsfest i Toronto
Det var härligt att få träffa nygifta gamla vänner, Torbjörn och Julie, även om jag missade bröllopet (som var i tisdags, och i solsken ;). Stort kalas på Victory Café i Toronto var dock mycket festligt. Galna kanadesare (de låter helt annorlunda än kalifornierna) och Julie med tequilan gjorde festen susen (jag var med en annan gång när Julie började med tequila på en fest och trodde inte mina ögon att hon tordes igen).Sunkigt väder och ett farligt svenskdödarvirus gjorde dock att resten av helgen spenderades under lugnare former (vilket är skönt, det är jobbigt att ordna kalas). Torbjörn tog dock med mig till Mountain Equipment Co-Op och jag testade ryggsäckar i några timmar medan han låg i soffan. Till slut köpte jag det jag kommit för och sen blev det promenerande i det friska vädret.

Förutom umgänget med de nygifta så kommer jag minnas Jed, värstingkatten...

Här så har han tagit kommandot över min bröstkorg som tydligen var lämpligaste liggplatsen (jag försökte läsa en av bröllopspresenterna). När jag började retas lite med honom så demonstrerade han snabbt att hans mun kunde öppnas större än min tumme (nix, han bet givetvis inte till, han trodde inte jag var helt puckad). Men det var inte alltid jag fanns till hand att ligga på, då kunde man attackera andra katter som ville slippa vara ute i regnet. Nu tror man kanske inte att det kan bli värre, men det kommer, och då är det inte petitesser som att dörrarna skall öppnas minst 2.5 ggr bredare än vad som är nödvändigt, o nej, men inte riktigt så farligt som att han åt upp all presentchokladen (jag tror det var jag och Torbjörn som gjorde det faktiskt, men vi skyller på Jed så det är 2 mot 1). Under natten så rotade Jed genom soporna efter de kycklingrester som blivit över (det blev ganska mycket mat över från partajet). Han gjorde sin grej med kycklingbenen, men inte nog med det utan sen spydde han i Torbjörns skor! Nja, kanske inte i skorna, men lite på skosnöret. Jed, värstingkatten, så är det i Kanada mina vänner.

För de (Erik) som undrar vart skägget är så kan jag bara säga att det är på väg tillbaka. Jag var förvirrad och trodde att det var lämpligt att komma nyrakad till festen.

1 Comments:

At 3:54 AM, Blogger Ärïk said...

Du svarar på mina frågor innan jag stälelr dem!

 

Post a Comment

<< Home