Monday, May 08, 2006

Söndagsutflykt


LBL har en Outdoor Club som ofta är lite under min ambitionsnivå, men det är alltid kul att se nya platser så i söndags följde jag med 11 andra LBLare på en "Wildflower walk" i Sonul Wilderness. Det fanns inte så mycket blommor, men jag lyckades fånga några på bild (två foton är tagna i Berkeley på väg hem från samåkningssamlingsplatsen). Jag inkluderade även en bild på en klippvägg och en vy från lunchplatsen.

Knappa 13 kilometer låter inte så mastigt för en promenad, men det var en hel del klagomål i gruppen. Även ett klassiskt exempel på att hajkare kommer säga att de mår bra hur illa de än mår (en stackare hade ätit dålig mat dagen innan och ville inte erkänna att han mådde dåligt, för att omedelbart kräkas som avslutning på meningen, han blev mycket bättre av den manövern som tur var). En smärre felnavigering utfördes också, många kockar gör dålig soppa, själv kuppade jag och hittade en person att hålla med istället för att driva en egen linje i röran (jag satsade på rätt person ;). Då två kamrater var ute och cyklade "Grizzly Peak Century", 109 miles, 8200 fot total stigning, så jag kunde inte riktigt slappna av när jag kom hem utan cyklade en liten entimmesrunda för att försöka rädda lite självkänsla.

Själv ångrar jag dock hela utflykten av helt andra orsaker än utflykten! Samuel Meder, min gamla hajkarkompis, hade varit i San Fransisco hela veckan för att skaffa lägenhet. Han hade försökt men misslyckats få tag på mig (dock först under lördagen, vilket kan hållas något emot honom med tanke på att han kunde avslöjat de hela tidigare. Storsint som jag är tycker jag det var rätt att inte börja boka in nöjen innan lägenheten var i hamn). Som tur var så var han kvar i stan även idag måndag så vi tog en liten promenad i Berkeley. Mycket trevligt, skall bli kul att få ett par kompisar till i närheten, skall bli spännande att se om jag lyckas övertyga dem att flytta till rätt sida bukten...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home