Tuesday, July 18, 2006

10000 år
"Det finns alltid en talbas där man är tonåring" brukar jag säga. Men det är svårare att hitta en där man är 10000 år, eller? Om man begränsar sig till heltalsbaser?

Första intrycket på andra sidan 10000-strecket är inte helt oväntat att allt är som vanligt. Jag har inte brytt mig om att köpa en Corvette i födelsedagspresent. En rejäl Sverige-vistelse känns som lyxen jag unnar mig.

Sloganizer beskriver det hela rätt bra:

«Lucky 10000 years.»

Tyst på Lemursidan
Jag har inte gjort något spektakulärt (förutom ingefäran i såren) sedan Rock Creek och hinner inte med det innan semestern. Söndag 23 Juli kl 05.45 lämnar jag Walnut St. för en vistelse i hemlandet! Då blir det inget bloggande på en knapp månad. Men vi hinner förhoppningsvis träffas på riktigt istället! Jag kommer läsa mejl ungefär lika ofta som jag gör här.

Monday, July 10, 2006

Inte ingefära i såren
Att ha småsår på händerna och diska rivjärn låter inte så farligt, men om saftiga ingefärsrester tränger in i ens stackars skrapsår så inser man snabbt att det är fel. Alltså, om du någon gång tvekar så välj bort ingefära i såren.

Sloganizer says: "Lemursidan, in touch with tomorrow"
Jag tror det var Jonas som först tipsade om Sloganizer, ett fantastiskt verktyg för att få fritt med mer eller mindre klatchiga slogans kring ett ord eller uttryck.

Man kan få slumpande banners också.
generated by sloganizer.net

Tuesday, July 04, 2006

4th of July
Jag är trött efter en festlig helg med Samuel i Rock Creek. Skall snabbt ut och se hur kul det är att vara självständig och fyra raketer. Jag har firat genom att solla bland två hundra bilder och skriva lite om vad jag gjorde i helgen. Visst är det konstigt att det inte kommer ut någon bra bild bland 200? Nattinatti.